TISZTELETET ADUNK


Minden magyarok  nemzeti ünnepén Szent István napján  augusztus 20-án  15:30 órakor özv.Horthy Istvánné főméltóságú Asszony megkoszorúzza a férje emlékére állitott, és a rákosi korszakban lerombolt emléktábla helyét./Budapest, IX. Ker.Vámház Krt.5./ 

„Állunk és vagyunk, sokféle tájon élünk, de egy hazánk van, itthon vagyunk de otthont is érzünk. Nemzetben kerzdtünk gondolkodni...” hangzott el az Ezredévnyi történelem ünnepi megfogalmazásában. Együtt,  Felvidék, Kárpátalja, Erdély, Délvidék, Muravidék, Burgerland. 

Ez magyarságtudat és nemzeti önazonosság!

A Kárpát-medencei VITÉZI REND Tartomány minden tagja és aki azonosulni tud a  gondolattal, előzékeny tisztelettel  fejezi ki együttérzését,  és a kegyeletes megemlékezés  időpontjában, -  bárhol is legyen a nagy világban -  vitézi tartással, méltóságjelvénnyel egy perces vigyázzállással tiszteleg.

Amint Dr.vitéz Ákosfalvi Szilágyi László jegyzi, a  Nemzet mélységes tisztelettel és örök hálával emlékezik arról a családról, amely nagy fiában, főméltóságú vitéz Nagy-Bányai Horthy Miklós kormányzó úrban,  őseredetét a székelytörzsből vette, magyar vérből fakadt és magyar földön született államfővel ajándékozta meg Hazánkat.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÁLELEVENSZÜLŐ

EPOLETT

Hangösvény suttogás